اخبار, تحلیل تکنیکال, تحلیل ماینینگ

انتشار قوانین جدید ارزهای دیجیتال در اروپا تا سال 2024

قوانین جدید ارزهای دیجیتال در اروپا تا سال ۲۰۲۴ منتشر خواهد شد.

اتحادیه اروپا مجموعه قوانین جدیدی را با محوریت پرداخت‌های برون‌مرزی ارزهای دیجیتال تدوین و اجرایی خواهد کرد. در این قوانین بر لزوم استفاده از دفتر کل توزیع‌شده نیز تأکید شده است.به گزارش «The Block»،‌ این رویکرد جدید اتحادیه اروپا بخشی از تلاش‌های این نهاد در تشویق کشورها به‌سمت اقتصاد دیجیتال است. به گزارش رویترز، اقتصاد دیجیتال در زمان‌هایی مثل شرایط فعلی و همه‌گیری بیماری‌ها، با استقبال مناسبی از سوی اقشار مختلف مواجه می‌شود و بسیاری، انجام تراکنش‌های دیجیتال را به روش‌های سنتی ترجیح می‌دهند. در بخشی از اسناد مربوط به این قوانین آمده است:

تا سال ۲۰۲۴، اتحادیه اروپا موظف به تدوین چارچوبی جامع برای بهره‌مندی از دفتر کل توزیع‌شده و دارایی‌های رمزنگاری‌شده در بخش‌های [مختلف] اقتصاد است. این اتحادیه همچنین باید خطرات مرتبط با این فناوری‌ها را شناسایی و با آنها مقابله کند.

انتشار قوانین جدید ارزهای دیجیتال در اروپا تا سال 2024

در این گزارش همچنین عنوان شده است که کمیسیون اروپا که بخشی ویژه در اتحادیه اروپا است، ملزم به انتشار پیش‌نویس قانون است تا به این وسیله نحوه اجرای قوانین بر مبنای چارچوب فعلی و نحوه تدوین قوانین جدید (در صورت نیاز) را تشریح کند.

گزارش اتحادیه اروپا مشخص می‌کند که به‌محض اجرای کامل قوانین ضد پول‌شویی و بررسی‌های هویتی، قوانین رسمی و نحوه استفاده مشتریان جدید از خدمات مالی نیز مشخص و اجرایی خواهد شد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که هفته گذشته وزرای اقتصاد و دارایی دو کشور آلمان و فرانسه خواستار نظارت بیشتر بر روی استیبل کوین‌ها و عرضه‌کنندگان آنها شدند.

جنز ویدمان (Jens Weidmann)، رئیس بانک مرکزی آلمان (BBK) و عضو هیئت‌امنای بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS)، مدعی شده است که پذیرش «پول‌ دیجیتال» می‌تواند باعث بی‌ثبات شدن سیستم‌های مالی در دوران بحران‌های اقتصادی شود.

بانک فدرال آلمان بخشی از سیستم بانک‌های مرکزی اروپاست و به دلیل عظمت گذشته آن، مهم‌ترین قسمت این نهاد به شمار می‌رود. این بانک اولین بانک مرکزی ست که به استقلال کامل دست پیداکرده و نام بانک فدرال را، به دلیل این فرم مخصوص بانکداری مرکزی، به خود اختصاص داده است.

این مدل بانکداری فدرال (Bundesbank model) توسط بانک مرکزی اروپا هم به‌عنوان مدل پایه برای کل سیستم بانکداری اروپا، پذیرفته‌شده است.

بنا بر موارد فوق، اقدامات آلمان در ارزهای دیجیتال می‌تواند تاثیر بسیار عمیقی در رشد و آینده این صنعت بگذارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code