دسته‌بندی نشده

سقوط قیمت اتریوم طی چند روز اخیر، خبرساز شد.

براساس گفته ی کارشناسان: شبکه اتریوم آماده دیفای نیست.

طی ۴ روز اخیر، قیمت اتریوم با اصلاحی ۱۴ درصدی مواجه شده است.

طی ۴ روز اخیر، قیمت اتریوم با اصلاحی ۱۴ درصدی مواجه شده است، اما عوامل کلیدی پنهان در ورای این اتفاق کدام‌اند؟ بازار ارزهای دیجیتال، روز گذشته شاهد ریزش درخورتوجهی بود و در این میان، اتر نیز از این افت بی‌نصیب نماند. گفتنی است طی شبانه‌روز گذشته، بهای اتر با افتی تقریباً ۵ درصدی در محدوده ۳۴۱ دلار دادوستد می‌شد. در همین بازه زمانی، قیمت بیت کوین نیز با کاهشی ۲.۴۵ درصدی به ۱۰,۴۸۵ دلار رسید.

کاهش قیمت اتریوم پس از آن رخ می‌دهد که در تایم فریم روزانه، یک الگوی سر و شانه در نمودار آن ظاهر شده و شاخص قیمت نیز طی چهار روز اخیر به یک روند نزولی لغزیده است.

سقوط قیمت اتریوم طی چند روز اخیر، خبرساز شد.

احتمالاً سه دلیل در ورای عملکرد ضعیف اتریوم قرار دارند: وازنی تکنیکال، فروکش کردن تب‌وتاب دیفای و دست آخر شتاب (مومنتوم) رو به کاهش.

در روز ۲۱ سپتامبر (۳۱ شهریور) با باز شدن کندل هفتگی اتر، تنی چند از تحلیل‌گران تکنیکال از احتمال وقوع بازآزمایی (Retest) نزولی خبر دادند.در این میان، تحلیل‌گری با نام مستعار «Cred» می‌گوید که احتمال دارد اتر سطح ۳۹۰ دلار را پیش از یک بازگشت (پولبک) بالقوه، بازآزمایی کند. او در توضیح ادعای خود می‌گوید:

آنچه در تایم فریم هفتگی رخ می‌نماید، احتمال بازآزمایی نزولی محدوده پیشین (۳۹۰ دلار) است. اوضاع بیت کوین در بازه هفتگی بهتر به‌نظر می‌رسد، اما همچنان در حال بازگشت از محدوده مقاومت روزانه است.

در روز گذشته، شاهد بودیم که قیمت اتریوم در بسیاری از صرافی‌ها از ۳۷۲ دلار به ۳۳۱ دلار کاهش پیدا کرد.

مایکل ون دو پوپه (Michael van de Poppe)، تحلیل‌گر فعال در بازار بورس آمستردام با Cred هم‌نظر است. او می‌گوید که محدوده مقاومت ۳۸۵ تا ۳۹۵ دلار، نشان می‌دهد که وقوع یک وازنی شدید محتمل است.

داده‌های وب‌سایت Cryptofees.net نشان می‌دهد که شبکه اتریوم، روزانه ۳.۷۷ میلیون دلار کارمزد به ماینرهای خود پرداخت می‌کند. این در حالی است که شبکه بیت کوین طی هفته‌های گذشته، به‌طور متوسط تنها ۳۶۹,۰۰۰ دلار کارمزد به‌طور روزانه به استخراج‌گران خود پرداخته است.

بخش عمده‌ای از احساسات خوش‌بینانه پیرامون اتریوم، حول رشد سریع دیفای شکل گرفته است. از این رو، با سقوط توکن‌های دیفای، فشار فروش فزاینده‌ای روی اتر تحمیل می‌شود.

گفتنی است طی هفته گذشته، توکن‌های دیفای به‌طور میانگین با افتی ۴۰ درصدی مواجه شدند. حتی غولی همچون یرن فایننس (YFI) نیز از سقوط بازار بی‌نصیب نماند و طی ده روز اخیر، ۴۶ درصد از ارزش خود را از دست داد.

حتی پیش از افت بهای بیت کوین، اتر به‌شکل محسوسی از آن عقب بود. طی دو هفته اخیر نیز علی‌رغم رکود نسبی بهای اتر، بیت کوین در یک حرکت صعودی از ۱۰,۳۰۰ دلار به ۱۱,۰۰۰ دلار رسید.

اکنون قیمت بیت کوین از اوج سالانه خود ۱۶ درصد پایین‌تر است. در مقابل، اتر بیش از ۳۰ درصد، کمتر از سقف سالانه خود دادوستد می‌شود و از ۴۸۸.۹۵ دلار به ۳۴۲ دلار رسیده است.

با تمام این تفاصیل، تحلیل‌گران درون‌زنجیره‌ای در بلندمدت همچنان نسبت به روندهای حاکم بر اتر و شبکه اتریوم خوش‌بین هستند.

سقوط قیمت اتریوم طی چند روز اخیر، خبرساز شد.
افزایش شمار کاربران فعال هفتگی اتریوم. منبع: کریپتوکوانت

کی-یونگ جو (Ki-Young Ju)، مدیرعامل پلتفرم کریپتوکوانت (CryptoQuant) می‌گوید که شمار کاربران فعال هفتگی شبکه اتریوم در حال افزایش است. این داده‌ها زمینه لازم را برای افزایش پیوسته تقاضا در پلتفرم‌های دیفای فراهم می‌کند و نشان می‌دهد که پایه‌های بنیادین شبکه اتریوم در حال تقویت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code